За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Ексклузивност

Ексклузивниот ентериер е опремен со елегантна кожа во кафена боја и декорации во пијано-црна боја. Електрично нагодливите предни седишта може да се загреваат, а седиштето на возачот покрај располага и со мемориска функција.

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

L&K емблем

Знакот "Laurin & Klement" е омаж на основачите на фирмата ŠKODA Вацлав Лаурин и Вацлав Клемент. 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Лого на седиштата

Знак на ексклузивност е логото "Laurin & Klement", коешто е втиснато на кожните навлаки на предните и задните седишта.

 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

L&K на праговите од вратите

Оригиналниот натпис "Laurin & Klement" го има и на влезните лајсни на отворите на вратите. 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Фелни

Фелни од лесен метал PEGASUS антрацит од 18"

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Фелни

Фелни од лесен метал PHOENIX антрацит од 19"

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна