За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Combi Мотори

TDI мотори

Доколку годишно возите десетици илјади километри и малата потрошувачка ви е приоритет, тогаш TDI моторите се вашиот вистински избор.

Дизел мотори со 4 цилиндри
Директно вбризгување
Турбо-полнач со варијабилна геометрија на турбини

ŠKODA SUPERB Combi Мотори

TSI мотори

TSI моторите гарантираат извонредна динамика, високи перформанси и извонредно тивко работење.

Бензински мотори со 4 цилиндри
Директно вбризгување
Турбо-полнач со вентил за притисок на полнење

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна