За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SUPERB Combi Design

Perfektion im Detail

Дизајнот на новиот SUPERB Combi одушевува со пуристичката прецизност и со елегантните слеани линии. Конвексните и конкавните површини со јасни рабови, прецизни радиуси и остро означени линии извонредно се надополнуваат.

ŠKODA SUPERB Combi Design

Eine Begegnung die beeindruckt

Остро засечените и коси фарови одушевуваат со прецизноста на нивниот дизајн. Употребата на геометриски триаголни форми и тридимензионални контури создаваат впечатлив оригинален изглед на брендот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна