Модели

Елегантна интерпретација на луксузот

Новиот Superb COMBI FL

Патувајте со стил

Патувајте со стил

Патувајте со стил

Патувајте со стил

Патувајте во комфор

Патувајте во комфор

Патувајте во комфор

Патувајте во комфор

Секогаш доволно простор

Импресивен автомобил кој нуди простор за целото семејство. Тоа е новиот SUPERB Combi.

6 причини зошто: ŠKODA SUPERB

Перфектно изведен дизајн

SUPERB COMBI стабилно го продолжува иконскиот дизајнерски јазик на ŠKODA. Динамичниот дизајн е комбиниран со најголемиот внатрешен простор во неговата класа. А резултатот од тоа е еден навистина привлечен автомобил - јасни линии и совршени пропорции, толку самоуверен и емотивен, како никогаш досега.

6 причини зошто ŠKODA SUPERB COMBI

Простор за сите приоритети

Богатството на ŠKODA SUPERB COMBI е внатрешниот простор. Покрај исклучителната удобност за целото семејство, има огромни количини простор за да се обезбеди неспоредлива практичност.

6 причини зошто ŠKODA SUPERB COMBI

Максимум комфор за сите

Постои широк спектар на опрема, дизајнирана да ги раснежи предните и задните патници на нивните патувања.

6 причини зошто ŠKODA SUPERB COMBI

Инспиративна безбедност

Кога станува збор за безбедноста, ŠKODA SUPERB COMBI не прави компромиси. Како такви, многу од иновациите на редизајнираниот модел се фокусираа на системите за помош на погонот со цел да понудат бројни функционалности.

6 причини зошто ŠKODA SUPERB COMBI

Нов стандард на луксузот

Квалитетна изработка, материјали и опрема е она што вообичаено ве прави да се чуствувате удобно во еден авотмобил. Специфично на тоа ŠKODA SUPERB COMBI додава мали генијални решенија за вашите секојдневни грижи, со што се одвојува од конкуренцијата.   

6 причини зошто ŠKODA SUPERB COMBI

Перформанси предводени од самодоверба

Моќни мотори, исклучително брз DSG менувач, погон на сите тркала и адаптивна шасија. SUPERB COMBI е најврвниот модел на ŠKODA што ви нуди потполно се.  

Simply Clever технологија

Врвни системи за осветлување за оптимално "see and be seen"
Возете удобно во хармонија со сообраќајот
Системи за највисоко ниво на помош за вашата безбедност при возење
Олеснато паркирање. Помош при маневрирање во тесна ситуација.

Повеќе информации за системите за помош на ŠKODA ќе најдете тука.

Connectivity

Напредната поврзаност на SUPERB ќе ја олесни секојдневната употреба на автомобилот и ќе ви ја обезбеди целата поддршка што ви е потребна за да стигнете на вашата дестинација во време и комфор.

Карактеристики

Споредете опрема