За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Елегантна интерпретација на луксузот

Новиот SUPERB FL

SUPERB

SUPERB COMBI

SUPERB SPORTLINE

SUPERB L&K

SUPERB SCOUT

SUPERB

SUPERB SCOUT

SUPERB L&K

SUPERB SPORTLINE

Дизајниран да доминира на улиците!

Новиот Superb FL

Елегантна интерпретација на луксузот

Новиот Superb COMBI FL

ŠKODA системи за помош

 Тука откријте ги нашите системи за помош.