Модели

Superb, Karoq и Kodiaq Комфорниот, практичниот и моќниот.

Следно
k

SUPERB Ambition 2.0 TDI 150 Кс

Нашиот знаменосец, новиот SUPERB FL постојано го редефинира луксузот. Впечатливо дизајнираниот и имресивно простран стил ја надополнува веќе совршената удобност и најсовремена опрема со незаменлива практичност и Simply Clever функции за да ви го олеснат секое патување. 

Достапен со Porsche Leasing пакет:
- 337€ лизинг рата
- Регистрација за прва година
- Каско за прва година
- 5% промотивна каматна стапка

Информативна лизинг пресметка >

Ценовник за Superb >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер. 
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%. 
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 31.03.2021 година   

KAROQ Ambition 1.6 TDI 115 кс

Компактен ŠKODA SUV, кој уште од првиот поглед се разликува од останатите со својата автентична смелост, свежина, исклучителност и динамичност. Подготвен за секакви предизвици и авантури, новиот KAROQ ќе ги надмине сите ваши очекувања. 

Достапен со Porsche Leasing пакет:
- 271€ лизинг рата
- Регистрација за прва година
- Каско за прва година
- 5% промотивна каматна стапка

Информативна лизинг пресметка >

Ценовник за Karoq >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер. 
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%. 
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 31.03.2021 година   

KODIAQ Ambition 2.0 TDI 150 кс

Природата не прифаќа никаков изговор за компромиси, таа ја дозволува само најдобрата можна комбинација. Затоа и моќната естетика на KODIAQ ја поврзува извонредната каросерија со впечатливите Offroad квалитети. Конструиран за најтешки услови, тој ја презентира својата надворешност со самоуверена елеганција.

Достапен со Porsche Leasing пакет:
- 416€ лизинг рата
- Регистрација за прва година
- Каско за прва година
- 5% промотивна каматна стапка

Информативна лизинг пресметка >

Ценовник за Kodiaq >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер. 
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%. 
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 31.03.2021 година   

Важни напомени

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

Понудата за лизинг се однесува на финансиски лизинг со можност за избор на лизинг учество од 20% до 50%, период на лизинг аранжман од 24 до 72 месеци, промотивна каматна стапка од 5%, вклучена регистрација за првата година и каско осигурување за првата година со франшиза од 200 евра. 

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот ŠKODA партнер.