Модели

ŠKODA MOBILITY ПАКЕТ

Следно
k

Fabia Ambition MPI

Акциска цена од 10.600€

- Превземи понуда со детална опрема

- Информативна лизинг пресметка

Дознајте повеќе за FABIA >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер. 
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%. 
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 30.08.2020 година.

SCALA Ambition TSI

Акциска цена од 13.500€

- Превземи понуда со детална опрема

- Информативна лизинг пресметка

Дознајте повеќе за SCALA >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер. 
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%. 
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 30.08.2020 година.

KAROQ Ambition TDI

Акциска цена од 21.300€

- Превземи понуда со детална опрема

- Информативна лизинг пресметка

Дознајте повеќе за KAROQ >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер. 
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%. 
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 30.08.2020 година.

KODIAQ Ambition TDI DSG 4х4

Акциска цена од 33.600€

- Превземи понуда со детална опрема

- Информативна лизинг пресметка

Дознајте повеќе за KODIAQ >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер. 
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%.
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 30.08.2020 година.

SUPERB Ambition TDI DSG

Акциска цена од 29.800€

- Превземи понуда со детална опрема

- Информативна лизинг пресметка

Дознајте повеќе за SUPERB >

Напомена: Лизинг пресметката е од информативен карактер.
Учеството за лизинг е достапно од 20% до 50%.
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 72 месеци.
Каско осигурување со франшиза од 200 евра.
Времетраење на кампањата: до 30.08.2020 година.

Важни напомени

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

Понудата за лизинг се однесува на финансиски лизинг со можност за избор на лизинг учество од 20% до 50%, период на лизинг аранжман од 24 до 72 месеци, промотивна каматна стапка од 5%, вклучена регистрација за првата година и каско осигурување за првата година со франшиза од 200 евра. 

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот ŠKODA партнер.