Модели

KAROQ Нека се брои секој километар

o

Смел изглед, мускулест став и динамични пропорции во компактно пакување. Веднаш ќе видите дека Škoda Karoq сака да се издвои од толпата и да ви се придружува во секоја авантура.

Škoda Karoq ја остварува речиси секоја желба. Опкружете се со карактеристики кои го прават секое патување толку пријатно што никогаш нема да сакате да заврши.

Лизинг пресметката е од информативен карактер

Учеството за лизинг е достапно од 10% до 60%. 

Каско осигурувањето е со франшиза од 200 евра. 

Во регистрацијата е вклучена и автоодговорност.

Периодот на лизинг е достапен од 24 до 84 месеци.

Финансиски лизинг со каматна стапка 7,5%  

Времетраење на кампањата: до до 31.12.2023 година   

Перформанси

Очекувани перформанси од новиот Karoq - и со право. Интелигентниот погон на сите тркала, off-road режимот, контролата на спуштање надолнини и големото растојание од патот ви ги отвораат сите авантури.

Неверојатно разноврсен, со безброј паметни детали и многу простор на предните седишта, во вториот ред, па дури и во багажникот - што друго би можеле да посакате?