За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Наша сила - нашите салони

 

Секогаш во Ваша близина

Густата мрежа на дилери и сервисни работилници гарантира блискост со клиентите и лесна достапност. 4 овластени дилери и сервисни работилници на ŠKODA низ цела Македонија се грижат за нашите клиенти.

Професионално

Од настап на пазарот до сервисот за клиенти: претставниците на ŠKODA се професионални во поглед на сите прашања околу автомобилите. Компетентен партнер за контакт за Вашата мобилност.

Лично советување

Обучените советници за продажба и советување на клиенти, низ цела Македонија се грижат за Вашите барања. Брзо, пријателски, корисно, опфатно.

Индивидуално

Продажните советници на ŠKODA знаат што им треба на претприемачите и наоѓаат индивидуални решенија за нивните клиенти.

 

ŠKODA е силен тим - заедно можеме повеќе! 

 

PORSCHE SKOPJE

бул. Босна и Херцеговина бб, 1000 Скопје 
Тел: 02 2603-757/ 758 
Факс: 02 2626-466 
e-mail адреса: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

DE LUXE - AUTO

ул. 500  бр.55, 1300 Куманово 
Тел: 031 444 999 
Факс: 031 431 432 
Е-пошта: info(kwfat)deluxe.com(kwfdot)mk 

MKM АУТО 

Магистрален пат А4 бб, Струмица
Тел: 034 32 33 44 
Е-Пошта: salon(kwfat)mkmauto(kwfdot)mk

ЈОСИФОВ АУТО

Довлеџик бб, Битола 
Тел: 047 241 515 
Факс: 047 241 515 
Е-Пошта: auto(kwfat)josifov.com(kwfdot)mk