За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Сакате да резервирате возило?

Ве молиме пополнете ги податоците во контакт формата подолу и нашите продажни советници ќе ве контактираат за понатамошни детали. Корисно ќе биде доколку во пораката го наведете и комисискиот број на возилото за кое сте заинтересирани.

Ви благодариме.

Со пополнувањето на горенаведената форма се согласувам моите лични податоци да бидат процесирани од Порше Македонија ДООЕЛ, за цели на продажба или сервисни услуги.
Согласноста можам да ја повлечам во било кое време со контакт на Email: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk или преку телефон на 02 26 26 266.