За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Веднаш достапни FABIA возила

Fabia Ambition

Комисиски број. 680122
Мотор: 1.0 MPI
Моќност: 60 кс
Менувач: 5 степен мануелен
Боја: Црвена Corrida Red Акрилна

Превземи понуда со детална опрема

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Акциска Цена: 10.750 €

Порше Лизинг рата 118 € 

Fabia Ambition

Комисиски број. 680223
Мотор: 1.0 MPI
Моќност: 60 кс
Менувач: 5 степен мануелен
Боја: Сина Titan Blue Металик

Превземи понуда со детална опрема

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Акциска Цена: 11.350 €

Порше Лизинг рата 126 € 

Fabia Ambition

Комисиски број. AA1832
Мотор: 1.0 MPI
Моќност: 60 кс
Менувач: 5 степен мануелен
Боја: Бела Candy White Акрилна

Превземи понуда со детална опрема

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Акциска Цена: 10.600 €

Порше Лизинг рата 115 € 

Fabia Ambition

Комисиски број. 680226
Мотор: 1.0 MPI
Моќност: 60 кс
Менувач: 5 степен мануелен
Боја: Сива Quartz Grey Металик

Превземи понуда со детална опрема

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Акциска Цена: 11.350 €

Порше Лизинг рата 126 € 

Прикажаната листа е информација за достапните лагерски возила на компанијата Порше Македонија ДООЕЛ.

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените сени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот ŠKODA партнер.