Модели

Практичност во секое патување. Новиот Škoda Karoq од 27.370 €

o

Ви ја претставуваме новата подобрена верзија на најуспешниот SUV на Škoda, новиот Karoq. Еволуцијата на Karoq носи значителен број подобрувања во дизајнот, комфорот, одржливите материјали, новите технологии, економичните мотори, врвните безбедносни асистенти и поврзувањето.

Новото лице на Karoq е највидливата промена на прв поглед. Како и кај Škoda Kodiaq, ова претставува еволутивна промена во дизајнерскиот јазик на Škoda. Новиот Karoq сега има посигурен изглед. Пошироката, шестоаголна решетка на ладилникот и новиот преден браник прават предниот дел да изгледа помускулесто. Новиот распоред на потесните LED светла му даваат подинамичен изглед. Динамичниот изглед на задниот дел е нагласен со дизајнот на новите задни светла. А новиот спојлер на покривот визуелно ја издолжува силуетата на автомобилот.

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Škoda Karoq, сега достапен со Порше Лизинг пакет

Акциска цена од 27.370€

РЕГИСТРАЦИЈА за прва година

КАСКО за прва година

Акциската цена се однесува на Karoq Ambition 1.5 TSI MT6 150ks
Учеството за лизинг е достапно од 15% до 50%.
Каско осигурувањето е со франшиза од 200 евра. 
Финансиски лизинг со каматна стапка 7,9%.
Периодот на лизинг е достапен од 24 до 84 месеци.
Времетраење на кампањата: до до 30.06.2023 година   

Важни напомени

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

Понудата за лизинг се однесува на финансиски лизинг со можност за избор на лизинг учество од 15% до 50%, период на лизинг аранжман од 24 до 84 месеци, каматна стапка од 7,9%, вклучена регистрација за првата година и каско осигурување за првата година со франшиза од 200 евра. 

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Škoda партнер.