За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Со цел да ја осигураме вашата мобилност, ја креиравме услугата:

Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Што значи оваа едноставна реченица? Тоа е нашиот оптимизам дека набрзо ќе го победиме COVID-19, со што вашата мобилност повторно ќе се нормализира. Тоа е нашето ветување дека вашата безбедност е нашиот врвен приоритет. 

Услугата вклучува:

  • Превземање на возилото од вашиот дом од нашите професионални сервисни техничари.

  • Сервисирање на вашето возило во нашиот сервисен центар.

  • Целосно дезинфицирање и перење на вашето возило.

  • Враќање на вашето возило до вашиот дом.

Резервирајте го вашиот термин за сервис кај вашиот локален ŠKODA партнер:

Вашиот сервис можете да го закажете и на контакт формата подолу: