Модели

Опрема­Споредба SCALA

Изберете од различни нивоа на опременост.
  • Стандардна опрема Стандардна опрема
  • optionale Mehrausstattung optionale Mehrausstattung
  • Сериска кај некои модели на варијантата Сериска кај некои модели на варијантата
  • Недостапна Недостапна
AMBITION STYLE
16" Алуминиумски тркала ALARIS
16" Алуминиумски фелни ALARIS
со пневматици 205/55 R16
16" Алуминиумски фелни HOEDUS Aero black
со пневматици 205/55 R16
16" Алуминиумски фелни ORION
со пневматици 205/55 R16
16" Челични тркала TECTON
17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero black
со пневматици 205/50 R17
17" Алуминиумски фелни STRATOS
со пневматици 205/50 R17
17" Алуминиумски фелни VOLANS
со пневматици 205/50 R17
18" Алуминиумски фелни SIRUS
со пневматици 205/45 R18
18" Алуминиумски фелни VEGA Aero black
со пневматици 205/45 R18
18" Алуминиумски фелни VEGA
со пневматици 205/45 R18
3 крак кожен мултифункционален управувач
3 крак кожен управувач
4 звучници
8 звучници
Ambition Black ентериер (кожа/алкантара)
пакет со Silver Haptic декор, црни
лајсни, греење на предни седишта, греени
прскалки за ветробран
Ambition Dynamic пакет (спортски седишта
(ткаенина/ алкантара)/ алуминиумски
педали/ мулти-фун кожен спортски
управувач/ црн кров во внатрешноста/
Silver Haptic декор со црни лајсни
Ambition Red ентериер (ткаенина) со
Black Dots декор, црвени лајсни и
бело амбиентално осветлување
Ambition Silver Haptic декор со црни
лајсни и амбиентално осветлување по
избор
AMUNDSEN CC пакет (Навигационен систем
со интегрирани мапи/ Care Connect +
Infotainment услуги - 1 година/ 8
звучници/ Silver Haptic декор/
мултифункционален управувач/ Smart Link/
Virtual Cockpit)
AMUNDSEN CC пакет (Навигационен систем
со интегрирани мапи/ Care Connect +
Infotainment услуги - 1 година/ 8
звучници/ Silver Haptic декор/
мултифункционален управувач/ Smart Link/
Virtual Cockpit/ безжичен полнач)
Basic LED задни светла
Basic LED предни светла
Black Glossy лајсни околу отворите за
проветрување
Bluetooth
BOLERO CC пакет (Care Connect услуги - 1
година/ 8 звучници/ Smart Link/ безжичен
полнач)
Chrome лајсни околу отворите за
проветрување
CLIMATIC - мануелен клима уред
CLIMATRONIC - Автоматски клима уред
CLIMATRONIC - автоматски клима уред
Comfort telephony - безжично полнење
за мобилен телефон
Cooper Brushed декоративни инсерти
Crew Protect Assistant - проактивен
систем за заштита на предните патници
DAB - дигитален радио прием
Driver Alert System - предупредување на
замор на возачот
Driving Mode Select - систем за избирање
на возачка програма
Emotion пакет (панорамски сончев кров /
продолжено задно ветробранско стакло /
црни ретровизори / Full LED предни и
задни светла)
ESC - електронска програма за стабилност
EU6 DG стандарди за емисија
Family пакет (заштита на рабовите од
вратите / дво-страна покривка во
багажниот простор)
Front Assist радар за автоматско
сопирање
Full LED задни светла со анимиран
трепкач за сигнализација
Full LED предни светла
Grained Black декоративни инсерти
Hill Hold control - асистент за поаѓање
Hill Hold control - асистент за поаѓање
на угорнини (сериска опрема за DSG)
на угорнини (сериска опрема за DSG)
Image пакет (продолжено задно ветро
бранско стакло / црни ретровизори /
Full LED задни светла)
ISOFIX подготовка за детско седиште
Jumbo Box преден централен наслон со
x2 USB-C приклучоци позади само за
полнење
JUMBO BOX преден централен наслон
KESSY - централно откл./ заклучување без
клуч сo KESSY Go копче за палење
KESSY Go копче за палење на моторот
Lane Assist систем за одржување на
коловозна лента
Maxi Dot - Борд компјутер
PARK PILOT - систем за помош при
паралелно и попречно паркирање
SIDE ASSIST - систем за помош при
промена на лента (мора заедно со 6XK)
Simply Clever пакет (заштита на рабовите
од вратите/ фиоки под предните седишта/
12V приклучок во багажникот)
Skoda Sound System (9 звучници со
subwoofer и 405 W моќност)
Smart Link конекција за телефон
Smart Link конекција за телефон
Sport Chassis Control (-15 мм) со
Driving Mode Selection (Normal/ Sport)
Style Beige ентериер (кожа/ алкантара)
пакет со Copper Brushed декор, хром
лајсни, греење на предни седишта, греени
прскалки за ветробран
Style Beige ентериер (ткаенина/
алкантара) со Beige Brushed декор, хром
лајсни и амбиентално осветлување
по избор
Style Black ентериер (кожа/ алкантара)
пакет со Copper Brushed декор, хром
лајсни, греење на предни седишта, греени
прскалки за ветробран
Style Dynamic пакет (спортски седишта
(ткаенина/ алкантара)/ алуминиумски
педали/ мулти-фун кожен спортски
управувач/ црн кров во внатрешноста/
Black Dots декор/ амбиентално
осветлување по избор
Style Latice Grey декор со бронзени
лајсни и бело амбиентално осветлување
Style Црн/ Беж ентериер (Stone Beige)
(мора во комбинација со PMV)
SUNSET
Virtual Cockpit - виртуелна инструмент
табла (само во комбинација со Bolero и
Smart Link)
Voice Control - гласовни команди
(мора во комбинација со Навигационен
систем)
x2 USB-C приклучоци напред и x2 USB-C
приклучоци позади само за полнење
x2 USB-C приклучоци напред
Автоматски дневни светла со Coming/
Leaving home функција
Адаптивен темпомат до брзина од 210 km/h
со "follow to stop" функција
Алармен уред заедно со KESSY - централно
откл./ заклу.без клуч со KESSY Go
Алармен уред заедно со KESSY Go копче
за палење на моторот
Асистент за долги светла
Бело амбиентално LED осветлување во
ентериерот (со Silver Haptic декор кај
Ambition)
Бришач на задното стакло со прскалка
Висинско подесување на предните седишта
Воздушни перничиња за возач и совозач со
опција за деактивирање на совозачкото и
перниче за колената на возачот
Воздушни перничиња за возач и совозач
со опција за деактивирање на совозачко
Воздушно перниче за колената на возачот
Греење на предни и задни седишта со
греени прскалки за преден ветробран
Греење на предни седишта со греени
прскалки за преден ветробран
Греење на предното ветробранско стакло
(мора во комбинација со автоматски клима
уред - PHB)
Делив наслон на задните седишта со
централен потпирач за раце
Динамична контрола на предните светла
Држач за наочари
Ел. отварање/ затварање на багажникот
(мора во комбинација со 7X*)
Електрични ретровизори со грејачи
Електрични стакла на сите врати
Електрично прилагодливо возачко седиште
Електрично прилагодливо возачко седиште
(мора во комбинација со WL0 и PMB)
Електронски имобилајзер
Камера за паркирање позади
Кожен пакет со 3 крак Спортски
мултиф. управувач со контроли за радио и
телефон (DSG)
Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувач
со контроли за радиио, телефон и греење
(DSG)
Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувач
со контроли за радио и телефон
Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувач
со контроли за радио, телефон и греење
Кожен пакет со 3 крак. Спортски
мултиф. управувач со контроли за радио и
телефон
Кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
Кука за влечење, механички преклоплива
и електрично отстранлива
Кука за влечење, преклоплива
Мануелна лумбална регулација на предни
седишта
Навигациски систем AMUNDSEN со 9,2"
екран во боја, осетлив на допир, 8
звучници + Virtual Cockpit
Надворешни ретровизори во црна боја
Надворешни ретровизори, само
затемнувачки и електрично преклопливи
Наизменична контрола на брисачите со
сензор за дожд и светлосен асистент
Пакет во багажникот (карго фиксирачки
елемнти и мрежа за прицврстување)
Пакет во ентериерот (преклопливи масички
за задните седишта / корпа за отпадоци)
Панорамски сончев кров
Пневматици 205/55 R16
Подготовка за кука за влечење
Портокалово амбиентално LED осветлување
во ентериерот (со Silver Haptic декор
кај Ambition)
Преградна мрежа
Предни светла за магла со Cornering ф-ја
Предни светла за магла
Преклопливо совозачко седиште
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
осетлив на допир, 8 звучници (мора во
комбинација со Smart Link)
Радио BOLERO со 8" екран во боја,
осетлив на допир
Радио SWING со 6.5" екран во боја,
осетлив на допир
Само затемнувачки внатрешен ретровизор
Сензори за паркирање напред и позади
Сензори за паркирање позади
Сигурносни завртки на тркалата (само
заедно со алуминиумски фелни)
Систем за миење на предните фарови со
индикатор за ниво на течност
Странични воздушни перничиња напред и
позади заедно со странични воздушни
завеси
Странични воздушни перничиња напред
заедно со странични воздушни завеси
Странични воздушни перничиња позади
заедно со перниче за колена на возач и
Crew Protect Assistant
Текстилни патосници напред и позади
Темпомат
Фиоки под предните седишта
Хром лајсни околу страничните прозори
Централно заклучување со далечинско со
KESSY Go копче за палење на моторот
Централно заклучување со далечинско
Црвено амбиентално LED осветлување во
ентериерот (со Silver Haptic декор кај
Ambition)
Челично резервно тркало

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна