Модели

Опрема STYLE

 • 16" Алуминиумски тркала ALARIS
 • 3 крак кожен мултифункционален управувач
 • Bluetooth
 • CLIMATRONIC - автоматски клима уред
 • Chrome лајсни околу отворите запроветрување
 • Cooper Brushed декоративни инсерти
 • Crew Protect Assistant - проактивенсистем за заштита на предните патници
 • ESC - електронска програма за стабилност
 • EU6 DG стандарди за емисија
 • Front Assist радар за автоматскосопирање
 • Full LED задни светла со анимирантрепкач за сигнализација
 • Full LED предни светла
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • JUMBO BOX преден централен наслон
 • Lane Assist систем за одржување наколовозна лента
 • Maxi Dot - Борд компјутер
 • Smart Link конекција за телефон
 • x2 USB-C приклучоци напред и x2 USB-Cприклучоци позади само за полнење
 • Автоматски дневни светла со Coming/Leaving home функција
 • Асистент за долги светла
 • Бришач на задното стакло со прскалка
 • Висинско подесување на предните седишта
 • Воздушни перничиња за возач и совозач соопција за деактивирање на совозачкото и перниче за колената на возачот
 • Делив наслон на задните седишта соцентрален потпирач за раце
 • Динамична контрола на предните светла
 • Држач за наочари
 • Електрични ретровизори со грејачи
 • Електрични стакла на сите врати
 • Електронски имобилајзер
 • Кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Мануелна лумбална регулација на предниседишта
 • Наизменична контрола на брисачите сосензор за дожд и светлосен асистент
 • Пневматици 205/60 R16
 • Предни светла за магла
 • Радио BOLERO со 8" екран во боја,осетлив на допир
 • Само затемнувачки внатрешен ретровизор
 • Сензори за паркирање позади
 • Систем за миење на предните фарови соиндикатор за ниво на течност
 • Странични воздушни перничиња напред ипозади заедно со странични воздушни завеси
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Темпомат
 • Хром лајсни околу страничните прозори
 • Централно заклучување со далечинско соKESSY Go копче за палење на моторот
 • Челично резервно тркало
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 16" Алуминиумски фелни HOEDUS Aero blackсо пневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни ORIONсо пневматици 205/55 R16
 • 17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero blackсо пневматици 205/50 R17
 • 17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero сопневматици 205/50 R17
 • 17" Алуминиумски фелни STRATOSсо пневматици 205/50 R17
 • 17" Алуминиумски фелни VOLANSсо пневматици 205/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни SIRUSсо пневматици 205/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни VEGA Aero blackсо пневматици 205/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни VEGAсо пневматици 205/45 R18
 • DAB - дигитален радио прием
 • Driver Alert System - предупредување назамор на возачот
 • Driving Mode Select - систем за избирањена возачка програма
 • Emotion пакет (панорамски сончев кров /продолжено задно ветробранско стакло / црни ретровизори / Full LED предни и задни светла)
 • Image пакет (продолжено задно ветробранско стакло / Full LED задни светла)
 • KESSY - централно откл./ заклучување безклуч сo KESSY Go копче за палење
 • PARK PILOT - систем за помош припаралелно и попречно паркирање
 • SIDE ASSIST - систем за помош припромена на лента (мора заедно со 6XK)
 • SUNSET
 • Simply Clever пакет (заштита на рабовитеод вратите/ фиоки под предните седишта/ 12V приклучок во багажникот)
 • Skoda Sound System (9 звучници соsubwoofer и 405 W моќност)
 • Sport Chassis Control (-15 мм) соDriving Mode Selection (Normal/ Sport)
 • Style Beige ентериер (кожа/ алкантара)пакет со Copper Brushed декор, хром лајсни, греење на предни седишта, греени прскалки за ветробран
 • Style Beige ентериер (ткаенина/алкантара) со Beige Brushed декор, хром лајсни и амбиентално осветлување
 • Style Black ентериер (кожа/ алкантара)пакет со Copper Brushed декор, хром лајсни, греење на предни седишта, греени прскалки за ветробран
 • Style Dynamic пакет (спортски седишта(ткаенина/ алкантара)/ алуминиумски педали/ мулти-фун кожен спортски управувач/ црн кров во внатрешноста/ Black Dots декор/ амбиентално осветлување по избор
 • Style Latice Grey декор со бронзенилајсни и бело амбиентално осветлување
 • Style Црн/ Беж ентериер (Stone Beige)(мора во комбинација со PMV)
 • Virtual Cockpit - виртуелна инструменттабла (само во комбинација со Bolero и Smart Link)
 • Voice Control - гласовни команди(мора во комбинација со Навигационен систем)
 • Адаптивен темпомат до брзина од 210 km/hсо "follow to stop" функција
 • Алармен уред заедно со KESSY - централнооткл./ заклу.без клуч со KESSY Go
 • Алармен уред заедно со KESSY Go копчеза палење на моторот
 • Бело амбиентално LED осветлување воентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)
 • Греење на предни и задни седишта согреени прскалки за преден ветробран
 • Греење на предни седишта со греенипрскалки за преден ветробран
 • Греење на предното ветробранско стакло(мора во комбинација со автоматски клима уред - PHB)
 • Ел. отварање/ затварање на багажникот(мора во комбинација со 7X*)
 • Електрично прилагодливо возачко седиште
 • Камера за паркирање позади
 • Кожен пакет со 3 крак Спортскимултиф. управувач со контроли за радио и телефон (DSG)
 • Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувачсо контроли за радиио, телефон и греење (DSG)
 • Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувачсо контроли за радио, телефон и греење
 • Кожен пакет со 3 крак. Спортскимултиф. управувач со контроли за радио и телефон
 • Кука за влечење, механички преклопливаи електрично отстранлива
 • Кука за влечење, преклоплива
 • Надворешни ретровизори во црна боја
 • Надворешни ретровизори, самозатемнувачки и електрично преклопливи
 • Пакет во багажникот (карго фиксирачкиелемнти и мрежа за прицврстување)
 • Пакет во ентериерот (преклопливи масичкиза задните седишта / корпа за отпадоци)
 • Панорамски сончев кров
 • Подготовка за кука за влечење
 • Портокалово амбиентално LED осветлувањево ентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)
 • Преградна мрежа
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сигурносни завртки на тркалата (самозаедно со алуминиумски фелни)
 • Фиоки под предните седишта
 • Црвено амбиентално LED осветлување воентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна