Модели

Опрема AMBITION

 • 16" Челични тркала TECTON
 • 3 крак кожен управувач
 • 4 звучници
 • Basic LED задни светла
 • Basic LED предни светла
 • Black Glossy лајсни околу отворите запроветрување
 • Bluetooth
 • CLIMATIC - мануелен клима уред
 • ESC - електронска програма за стабилност
 • EU6 DG стандарди за емисија
 • Front Assist радар за автоматскосопирање
 • Grained Black декоративни инсерти
 • ISOFIX подготовка за детско седиште
 • JUMBO BOX преден централен наслон
 • Lane Assist систем за одржување наколовозна лента
 • Maxi Dot - Борд компјутер
 • x2 USB-C приклучоци напред
 • Автоматски дневни светла со Coming/Leaving home функција
 • Асистент за долги светла
 • Бришач на задното стакло со прскалка
 • Висинско подесување на предните седишта
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Делив наслон на задните седишта соцентрален потпирач за раце
 • Електрични ретровизори со грејачи
 • Електрични стакла на сите врати
 • Електронски имобилајзер
 • Кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Мануелна лумбална регулација на предниседишта
 • Наизменична контрола на брисачите сосензор за дожд и светлосен асистент
 • Пневматици 205/60 R16
 • Предни светла за магла
 • Радио SWING со 6.5" екран во боја,осетлив на допир
 • Само затемнувачки внатрешен ретровизор
 • Странични воздушни перничиња напредзаедно со странични воздушни завеси
 • Темпомат
 • Централно заклучување со далечинско
 • Челично резервно тркало
Einzelne Ausstattungen sind abhängig von der gewählten Variante (Motorisierung, DSG usw.) und können hier in dieser Übersicht nicht vollständig dargestellt werden. Die konkrete Ausstattung Ihres Wunschmodells finden Sie in der Serienausstattungsübersicht im Konfigurator.
 • 16" Алуминиумски фелни ALARISсо пневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни HOEDUS Aero blackсо пневматици 205/55 R16
 • 16" Алуминиумски фелни ORIONсо пневматици 205/55 R16
 • 17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero blackсо пневматици 205/50 R17
 • 17" Алуминиумски фелни PROPUS Aero сопневматици 205/50 R17
 • 17" Алуминиумски фелни STRATOSсо пневматици 205/50 R17
 • 17" Алуминиумски фелни VOLANSсо пневматици 205/55 R17
 • 18" Алуминиумски фелни SIRUSсо пневматици 205/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни VEGA Aero blackсо пневматици 205/45 R18
 • 18" Алуминиумски фелни VEGAсо пневматици 205/45 R18
 • 8 звучници
 • Ambition Black ентериер (кожа/алкантара)пакет со Silver Haptic декор, црни лајсни, греење на предни седишта, греени прскалки за ветробран
 • Ambition Dynamic пакет (спортски седишта(ткаенина/ алкантара)/ алуминиумски педали/ мулти-фун кожен спортски управувач/ црн кров во внатрешноста/ Silver Haptic декор со црни лајсни
 • Ambition Red ентериер (ткаенина) соBlack Dots декор, црвени лајсни и бело амбиентално осветлување
 • Ambition Silver Haptic декор со црнилајсни и амбиентално осветлување по избор
 • CLIMATRONIC - Автоматски клима уред
 • Comfort telephony - безжично полнењеза мобилен телефон
 • DAB - дигитален радио прием
 • Driver Alert System - предупредување назамор на возачот
 • Driving Mode Select - систем за избирањена возачка програма
 • Emotion пакет (панорамски сончев кров /продолжено задно ветробранско стакло / црни ретровизори / Full LED предни и задни светла)
 • Family пакет (заштита на рабовите одвратите / дво-страна покривка во багажниот простор)
 • Full LED задни светла со анимирантрепкач за сигнализација
 • Full LED предни светла
 • Image пакет (продолжено задно ветробранско стакло / Full LED задни светла)
 • Jumbo Box преден централен наслон соx2 USB-C приклучоци позади само за полнење
 • KESSY - централно откл./ заклучување безклуч сo KESSY Go копче за палење
 • KESSY Go копче за палење на моторот
 • PARK PILOT - систем за помош припаралелно и попречно паркирање
 • SIDE ASSIST - систем за помош припромена на лента (мора заедно со 6XK)
 • SUNSET
 • Simply Clever пакет (заштита на рабовитеод вратите/ фиоки под предните седишта/ 12V приклучок во багажникот)
 • Skoda Sound System (9 звучници соsubwoofer и 405 W моќност)
 • Smart Link конекција за телефон
 • Sport Chassis Control (-15 мм) соDriving Mode Selection (Normal/ Sport)
 • Virtual Cockpit - виртуелна инструменттабла (само во комбинација со Bolero и Smart Link)
 • Voice Control - гласовни команди(мора во комбинација со Навигационен систем)
 • Адаптивен темпомат до брзина од 210 km/hсо "follow to stop" функција
 • Алармен уред заедно со KESSY - централнооткл./ заклу.без клуч со KESSY Go
 • Алармен уред заедно со KESSY Go копчеза палење на моторот
 • Бело амбиентално LED осветлување воентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)
 • Воздушно перниче за колената на возачот
 • Греење на предни и задни седишта согреени прскалки за преден ветробран
 • Греење на предни седишта со греенипрскалки за преден ветробран
 • Греење на предното ветробранско стакло(мора во комбинација со автоматски клима уред - PHB)
 • Двокрак мултифункционален коженуправувач
 • Ел. отварање/ затварање на багажникот(мора во комбинација со 7X*)
 • Електрично прилагодливо возачко седиште(мора во комбинација со WL0 и PMB)
 • Камера за паркирање позади
 • Кожен пакет со 3 крак Спортскимултиф. управувач со контроли за радио и телефон (DSG)
 • Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувачсо контроли за радиио, телефон и греење (DSG)
 • Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувачсо контроли за радио и телефон
 • Кожен пакет со 3 крак мултиф. управувачсо контроли за радио, телефон и греење
 • Кожен пакет со 3 крак. Спортскимултиф. управувач со контроли за радио и телефон
 • Кожен пакет со двокрак мултифункционаленуправувач со педали за DSG
 • Кука за влечење, механички преклопливаи електрично отстранлива
 • Кука за влечење, преклоплива
 • Надворешни ретровизори во црна боја
 • Надворешни ретровизори, самозатемнувачки и електрично преклопливи
 • Пакет во багажникот (карго фиксирачкиелемнти и мрежа за прицврстување)
 • Пакет во ентериерот (преклопливи масичкиза задните седишта / корпа за отпадоци)
 • Панорамски сончев кров
 • Подготовка за кука за влечење
 • Портокалово амбиентално LED осветлувањево ентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)
 • Преградна мрежа
 • Предни светла за магла со Cornering ф-ја
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Радио BOLERO со 8" екран во боја,осетлив на допир, 8 звучници (мора во комбинација со Smart Link)
 • Сензори за паркирање напред и позади
 • Сензори за паркирање позади
 • Сигурносни завртки на тркалата (самозаедно со алуминиумски фелни)
 • Систем за миење на предните фарови соиндикатор за ниво на течност
 • Странични воздушни перничиња позадизаедно со перниче за колена на возач и Crew Protect Assistant
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Фиоки под предните седишта
 • Хром лајсни околу страничните прозори
 • Црвено амбиентално LED осветлување воентериерот (со Silver Haptic декор кај Ambition)

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна