За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Ценовник

Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Scala Ambition 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
PS
0
Пренос
5 степен
Ценовник
14.647
Scala Ambition 1.0 TSI115ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
0
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
16.666
Scala Ambition 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
PS
95
Пренос
5 степен
Ценовник
14.647
Scala Ambition 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
15.412
Scala Ambition 1.0 TSI115ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
16.666
Scala Ambition 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
16.754
Scala Ambition 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
18.153
Scala Ambition 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
0
Пренос
6 степен
Ценовник
18.669
Scala Ambition 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
18.669
Scala Ambition 1.6 TDI 115ks DSG7
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
19.934
Гориво
PS
Пренос
Ценовник
Scala Style 1.0 TSI 115ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
17.800
Scala Style 1.0 TSI115ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
115
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
19.205
Scala Style 1.5 TSI 150ks MT6
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
6 степен
Ценовник
19.294
Scala Style 1.5 TSI 150ks DSG7
Гориво
Gasoline
PS
150
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
20.560
Scala Style 1.6 TDI 115ks MT6
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
6 степен
Ценовник
21.410
Scala Style 1.6 TDI 115ks DSG7
Гориво
Diesel
PS
115
Пренос
DSG 7 степен
Ценовник
22.695

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна