За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SCALA Багаж

Варијабилен багажен под

Варијабилниот багажен под ви овозможува да го разделите багажниот простор на два дела. Едноставно извадете ја горната подлога и добијте на простор.

ŠKODA SCALA Багаж

Дво-страна покривка

Едната страна лесно се пере, а другата дава елегантен текстилен изглед. Едноставно свртете ја во зависност од вашите потреби. 

ŠKODA SCALA Багаж

Мрежи во багажникот

Со мрежите во багажникот лесно ќе може да ги фиксирате сите мали предмети и со тоа да превентирате секаков неред во багажникот. Страничните куки соодветно ќе ви се најдат после долг шопинг. 

ŠKODA SCALA Багаж

Практични куки

Тие се дизајнирани да висат предмети или багаж што инаку би биле нестабилни или не би се вклопиле во подот за багаж.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна