За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SCALA Комфор

KESSY

Повеќе немора да го имате клучот во рака за да го отклучите или заклучите вашето возило. Со KESSY, контролната единица го препознава клучот и возилото автоматски се отклучува при допир на една од кваките или петата врата. Возилото се пали со притискање на копче.

ŠKODA SCALA Комфор

Електрично подесување на возачкото седиште

За максимална удобност, ŠKODA SCALA нуди електрично подесување на возачкото седиште. Брзо и лесно, со мали прилагодување ќе ја најдете вашата идеална позиција зад воланот.

ŠKODA SCALA Комфор

Автоматска петта врата

SCALA нуди опција за автоматско отварање/ затварање на петата врата. Со интегрираната Tip-To-Close функција, таа може да се затвори и со лесно повлекување. 

ŠKODA SCALA Комфор

Електрична кука за влечење

Електричната кука за влечење е исклучително практична. Се исклучува со копче на страната на багажниот простор.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна