За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SCALA Технологија

Виртуелна инструментална табла

Совршен преглед кој нуди избор од пет профили. Податоци од борд компјутерот заедно со други информации како што се навигација, репродукција на медиум и телефон се прикажани на прекрасен 10,25 инчен дигитален дисплеј.

ŠKODA SCALA Технологија

ŠKODA Sound System

Bolero и Amundsen можат да бидат надоградени со 405 W hi-fi звучен систем кој вклучува 10 звучници и subwoofer. Исто така звукот може да биде адаптиран врз основа на преференциите на патниците. 

ŠKODA SCALA Технологија

Phone Box

Phone Box се наоѓа во централната конзола и служи како централна станица за вашиот мобилен телефон. Овозможува јавувања при слаб сигнал и безжично полнење на вашиот мобилен телефон. 

ŠKODA SCALA Технологија

Мултимедија држач

Би посакале вашиот телефон, клучеви или железни парички да не се расфрлаат при возење? Со овој мултимедија држач, без разлика колку брзо или нагло влезете во кривина, вашите мали предмети ќе останат прицврстени и секогаш на дофат.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна