За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SCALA Clever Детали

Простор за се'

Едно од многуте генијални решенија е токму 1.5-литарскиот држач за шише, кој се наоѓа во предните врати.

ŠKODA SCALA Clever Детали

Прилагодлива касета

Уште една практична функција на клима уредот е што може да ја регулира температурата во касетата, правејки ја идеално складиште за вашите закуски.

ŠKODA SCALA Clever Детали

Jumbo Box

Практичен и просторен, Jumbo Box се наоѓа во централниот потпирач за раце измеѓу предните седишта и е на лесен дофат за возачот и предниот патник.

ŠKODA SCALA Clever Детали

Флуросцентен елек

ŠKODA SCALA нуди едноставно генијален еквивалент за на пат. Неговата флуросцентна површина може да биде спасител на живот во текот на ноќта. Сместени во сопствени држачи во предните и задните врати.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна