Модели

Škoda YETI Konnektivität

SmartLink

Поимот SmartLink е ознака за трите стандарди Apple CarPlay, Google Android Auto и MirrorLink™. SmartLink овозможува комфорно управување со одбрани апликации на паметниот телефон преку музичкиот систем / Infotainment системот во возилото, делумно и за време на возењето - по избор преку екран на допир, контролни елементи или со говорно управување.

Škoda YETI Konnektivität

SmartGate

Дома, а сè уште во движење: со помош на апликацијата SmartGate, може да го поврзете Вашиот паметен телефон или таблет со Вашето возило за по патувањето да повикате интересни информации, како на пр. за потрошувачката на гориво, возната динамика и многу други.

Škoda YETI Konnektivität

USB-Anschluss und Audiobuchse

Во возилото секогаш има приклучок за USB и аудио-приклучок во средишната конзола, како опција за поврзување за Вашите надворешни мултимедиски читачи и USB стикови.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна