За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA SCALA Safety

Предни воздушни перничиња

Ги штитат возачот и предниот патник од повреди во случај на судир.

ŠKODA SCALA Safety

Перниче за коленота на возачот

Воздушното перниче за колената на возачот заштитува од удар со долниот дел од контролната табла при несакан судир.

ŠKODA SCALA Safety

Странични перничиња напред

Ги штитат градите и карлицата на возачот на и предниот патник.

ŠKODA SCALA Safety

Странични перничиња позади

Ги штитат градите и карлицата на задните патници.

ŠKODA SCALA Safety

Воздушни завеси

Страничните воздушни завеси ги штитат сите патници од странични повреди при несакан судир.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна