За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA YETI Geräumigkeit

Parkscheinhalter

За да бидат добро видливи за чуварите на редот, билетите за паркирање може да ги закачите на држачот за билети на ветробранското стакло.

ŠKODA YETI Geräumigkeit

Überall Stauräume

Во средината на контролната табла има преграда. Тоа може на пр. да биде постојаното место за клучеви.

ŠKODA YETI Geräumigkeit

Erfrischende Getränke und Snacks

Фиоката за ракавици за време на возењето може да се одржува ладна преку клима уредот Climatronic.

ŠKODA YETI Geräumigkeit

Tischlein deck dich

Масичките на склопување вградени во предните седишта се добредојдени површини за сместување, особено на долгите патувања.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна