Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Rapid Active 1.6 MPI 110ks MT5 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.976
Rapid Active 1.6 TDI 115ks МТ5 5врати
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.018
Rapid Active 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.866
Rapid Active 1.0 TSI 95ks DSG 7
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
14.522
Rapid Active 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
13.376
Rapid Active 1.6 MPI 110ks AUT6 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
Автоматски 6 степен
Врати
5
Ценовник
14.267
Rapid Active 1.4 TDI 90ks DSG7 5врати
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
15.987
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Rapid Ambition 1.6 TDI 115ks МТ5 5врати
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.729
Rapid Ambition 1.6 MPI 110ks MT5 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.548
Rapid Ambition 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.162
Rapid Ambition 1.0 TSI 95ks DSG 7
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
14.818
Rapid Ambition 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
14.086
Rapid Ambition 1.4 TSI 125ks DSG7 5врати
Гориво
Gasoline
КС/KW
125
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.080
Rapid Ambition 1.6 MPI 110ks AUT6 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
Автоматски 6 степен
Врати
5
Ценовник
14.839
Rapid Ambition 1.4 TDI 90ks DSG7 5врати
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.478
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Rapid Style 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
14.866
Rapid Style 1.0 TSI 95ks DSG 7
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.522
Rapid Style 1.0 TSI 110ks MT6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
15.791
Rapid Style 1.4 TSI 125ks DSG7 5врати
Гориво
Gasoline
КС/KW
125
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
17.784
Rapid Style 1.6 MPI 110ks MT5 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.252
Rapid Style 1.6 MPI 110ks AUT6 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
Автоматски 6 степен
Врати
5
Ценовник
16.542
Rapid Style 1.4 TDI 90ks DSG7 5врати
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
18.323
Rapid Style 1.6 TDI 115ks МТ5 5врати
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
17.431

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна