Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Багажник

Пренесување на долги предмети

На прв поглед, воопшто нема да ви се верува колку многу простор нуди RAPID со оглед на неговата компактна димензија. А сепак, со спуштање на наслоните на задните седишта добивате простор за пренесување на долги предмети.

ŠKODA RAPID Багажник

Мрежа во багажникот

Дојде крајот на пребарувањето низ багажниот простор: со триделната програма на мрежи ништо повеќе нема да паѓа: товарот и багажот остануваат на своите места.

ŠKODA RAPID Багажник

Двострана подлога во багажниот простор

Без разлика дали се работи за опрема за риболов, BMX велосипед или играчки за плажа: со двостраната подлога во багажниот простор вие сте одлично подготвени за секаков товар. Благодарение на страната којашто не пропушта вода, дури и транспортот на малку извалкан товар повеќе нема да претставува проблем.

ŠKODA RAPID Багажник

Ролетна над багажниот простор

При транспорт на поголеми предмети, ролетната од багажниот простор често претставува пречка. Наместо да мора целосно да ја отстраните, таа може удобно да се смести директно зад задните седишта и по транспортот веднаш повторно е подготвена за употреба.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна