Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Simply Clever детали

Универзален држач

Благодарение на практичниот универзален држач за надворешни мултиимедиски уреди, може безбедно со вас да земете на пример уред за репродукција на MP3 или паметен телефон.

ŠKODA RAPID Simply Clever детали

Чадор под совозачко седиште

Многу практично, чадор под седиштето на совозачот.

 

ŠKODA RAPID Simply Clever детали

Прегради за складирање

Преградите во вратите се толку паметно дизајнирани, што во нив може да се стави и шише од 1,5 литри. Помалите отпадоци, како хартијата од бонбони може комфорно да се фрлат во мобилната корпа за отпадоци.

ŠKODA RAPID Simply Clever детали

Централен потпирач за раце во задниот дел

Практичен за пијалаци е средишниот потпирач за раце во задниот дел. Со него, освежителните пијалаци секогаш ќе ви бидат на дофат.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна