Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Connectivity

Smart Link и Smart Gate

Дома, а сепак во движење: со апликацијата Smart Gate, вашиот паметен телефон или таблет може да го поврзете со вашето возило за по возењето да повикате интересни информации, на пример за потрошувачката на гориво, возната динамика и многу други.

ŠKODA RAPID Connectivity

Bluetooth

Благодарение на Bluetooth уредот за разговор со слободни раце и Mirror Link, вашиот паметен телефон може безбедно и комфорно да го користите и за време на возењето.

ŠKODA RAPID Connectivity

USB приклучок

Приклучок за USB ви нуди можност за репродукција на саканата музика, дури и во MP3 и WMA формат.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна