Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Infotainment

Аудио систем "Swing"

Без разлика дали се работи за детски песни, поп, рок или класична музика, музичкиот систем "Swing" на секој патник му го скратува и најдолгото патување. Тој е опремен со радио, двојна антена, преграда за SD мемориска картичка за MP3 и WMA датотеки и засилувач.

ŠKODA RAPID Infotainment

Аудио систем "Bolero"

Музичкиот систем "Bolero" располага со дисплеј на допир во боја до димензија од 6,5" со Multitouch-ракување, функција на бришење и сензор за приближување. Благодарение на Bluetooth уредот за разговор со слободни раце и Mirror Link TM, вие може и за време на возењето безбедно и комфорно да го користите вашиот паметен телефон. Освен тоа, Line in приклучок за аудио, приклучок за USB и преграда за SD мемориска картичка нудат мноштво можности за репродукција на саканата музика, дури и во MP3 и WMA формат. 

ŠKODA RAPID Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Динамичниот радио-навигациски систем "Amundsen" распоалага со дисплеј на допир во боја од 6,5" со Multitouch ракување, функција на бришење и сензор за приближување. Освен тоа, тој располага со функција за навигација со мапи за Европа.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна