Модели

ŠKODA RAPID Системи за помош

Прикажани најважните информации

Maxi Dot дисплејот покрај податоците од борд компјутерот, ги прикажува и оние на радиото, а во даден случај и информациите на навигацискиот систем или телефонот.

ŠKODA RAPID Системи за помош

Асистент за предупредување од замор

Препознавањето замор со визуелна и звучна напомена го прави вашето возење со RAPID уште побезбедно.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете