Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Еколошки висока технологија

Старт-Стоп Систем

Старт-Стоп системот ви помага во намалувањето на потрошувачката на гориво во фазите на мирување.

ŠKODA RAPID Еколошки висока технологија

Ефикасно менување на степенот

За штедливо возење, вашето возило ви препорачува кога треба да префрлите во следниот степен.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна