Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Комфор

Задна камера

RAPID по желба располага со камера за возење наназад со отвор за миење.

ŠKODA RAPID Комфор

KESSY Систем

KESSY значи систем за пристап без клуч со Start-Stop копче наместо контакт-клуч.

ŠKODA RAPID Комфорт

Комфор зона

Кај електронски регулираниот клима уред Climatronic, може да ја поставите саканата температура на внатрешниот простор.

ŠKODA RAPID Комфор

Сензори за паркирање

Сензорите за паркирање на RAPID по желба помагаат за секое место за паркирање.

ŠKODA RAPID Комфор

Темпомат

Темпоматот автоматски ја одржува поставената брзина. Тоа е комфорно пред сè при подолги патувања на автопат.

ŠKODA RAPID Комфор

Maxi Dot Борд Компјутер

Maxi Dot дисплејот покрај податоците од борд компјутерот, ги прикажува и оние на радиото, а во даден случај и информациите на навигацискиот систем или телефонот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна