Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Simply Clever

Закачалка во багажникот

Покрај преградите, со помош на куките за багаж, и неприцврстените предмети како кесите со набавки може безбедно да се сместат во багажниот простор.

ŠKODA RAPID Simply Clever

Чадор

Многу практично, чадор под седиштето на совозачот.

ŠKODA RAPID Simply Clever

Корпа за отпадоци

Преградите во вратите се толку паметно дизајнирани, што во нив може да се стави и шише од 1,5 литри. Помалите отпадоци, како хартијата од бонбони може комфорно да се фрлат во мобилниот сад за отпадоци.

ŠKODA RAPID Simply Clever

Гребалка за мраз во капачето на резервоарот

За да не мора долго да ја барате во ледените зимски денови, гребалката за мраз е во вратичката за резервоарот на RAPID.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна