Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Безбедност

Пет ѕвезди за RAPID

ŠKODA RAPID со своите предности воодушеви и на Euro NCAP Crash-тестот и ги доби сите пет ѕвезди.

ŠKODA RAPID Безбедност

Безбеден по пат, благодарение на системите за помош

Со низа електронски системи за помош, RAPID овозможува безбедно возење.

ŠKODA RAPID Безбедност

Безбеден во секој случај

Воздушните перничиња за возачот и за совозачот ги штитат патниците на предните седишта. Воздушното перниче на совозачот може да се деактивира доколку на седиштето на совозачот има наназад насочено детско седиште. Страничните воздушни перничиња во случај на судир ги штитат карлицата и градниот кош. Воздушните перничиња за глава по нивното активирање го покриваат пределот на страничните прозорци од столбот A до столбот C и на тој начин ги заштитуваат патниците.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна