Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Мотори

TSI мотори

Бензинските мотори имаат сосема нов дизајн и располагаат со Start-Stop систем, како и со систем за рекуперација на енергијата од сопирањето.

ŠKODA RAPID Мотори

TDI мотори

Дизел моторите на RAPID се посебно наменети за оние возачи коишто годишно возат илјадници километри, а сепак приоритет им е малата потрошувачка на погонски горива.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна