Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Просторност

Досадно? Не повеќе

На долги патувања, помагаат книгите, игрите или таблетот, коишто најдобро пасуваат во џебните прегради на грбните потпирачи на предните седишта. За да се изгасне жедта, освежителен напиток може комфорно и безбедно да се превезува во држачот за шишиња во задниот дел.

ŠKODA RAPID Просторност

Инзвонредно практичен

При транспорт на поголеми предмети, полицата во багажниот простор често е пречка. Но не и оваа, бидејќи таа може да се смести директно зад задните седишта.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна