Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID Дизајн

Повеќе од се

ŠKODA RAPID е симбол за повеќе комфор, повеќе технологија и повеќе безбедност, што го прави идеален за далечни патувања за вас и за вашето семејство. Но пред сè, повеќе простор: големата врата од багажниот простор и волуменот на багажниот простор се единствени во неговата класа.

ŠKODA RAPID Дизајн

Комплетен изглед

Од новодизајнираното лого, преку решетката на ладилникот, па сè до предните фарови, дизајнот на предниот дел совршено се вклопува во динамичниот целокупен изглед на ŠKODA RAPID.

ŠKODA RAPID Дизајн

Уверен поглед

Задните светла на RAPID ја имаат формата C, типична за ŠKODA.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна