Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Ценовник

Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Rapid SB Active 1.6 TDI 115ks МТ5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
14.948
Rapid SB Active 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.694
Rapid SB Active 1.0 TSI 95ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
14.453
Rapid SB Active 1.0 TSI 110ks МТ6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
13.306
Rapid SB Active 1.6 MPI 110ks MT5 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.907
Rapid SB Active 1.6 MPI 110ks AUT6 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
Автоматски 6 степен
Врати
5
Ценовник
14.195
Rapid SB Active 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
15.917
Rapid SB Active 1.0 TSI 110ks МТ6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
13.306
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Rapid SB Ambition 1.6 MPI 110ks MT5 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
13.189
Rapid SB Ambition 1.6 TDI 115ks МТ5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
15.370
Rapid SB Ambition 1.0 TSI 95ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
14.460
Rapid SB Ambition 1.0 TSI 110ks МТ6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
13.727
Rapid SB Ambition 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
12.702
Rapid SB Ambition 1.4 TSI 125ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
125
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
15.720
Rapid SB Ambition 1.6 MPI 110ks AUT6 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
Автоматски 6 степен
Врати
5
Ценовник
14.479
Rapid SB Ambition 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.118
Гориво
КС/KW
Пренос
Врати
Ценовник
Rapid SB Style 1.0 TSI 95ks MT5
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
14.592
Rapid SB Style 1.0 TSI 95ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
95
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
16.249
Rapid SB Style 1.0 TSI 110ks МТ6
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
6 степен
Врати
5
Ценовник
15.517
Rapid SB Style 1.4 TSI 125ks DSG7
Гориво
Gasoline
КС/KW
125
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
17.509
Rapid Sb Style 1.6 MPI 110ks MT5 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
14.978
Rapid SB Style 1.6 MPI 110ks AUT6 EU5
Гориво
Gasoline
КС/KW
110
Пренос
Автоматски 6 степен
Врати
5
Ценовник
16.267
Rapid SB Style 1.4 TDI 90ks DSG7
Гориво
Diesel
КС/KW
90
Пренос
DSG 7 степен
Врати
5
Ценовник
17.905
Rapid SB Style 1.6 TDI 115ks МТ5
Гориво
Diesel
КС/KW
115
Пренос
5 степен
Врати
5
Ценовник
17.157

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна