Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Багажник

Мрежа во багажник

Дојде крајот на пребарувањето низ багажниот простор: со триделната програма на мрежи ништо повеќе нема да паѓа. Товарот и багажот остануваат на своите места.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Багажник

Двострана подлога за багажниот под

Варијабилниот под за товарање го олеснува товарањето со тоа што се намалува висината на работ на багажниот простор. Дополнително, оваа "Simply Clever" опрема го спушта подот скоро на ниво на спуштените потпирачи на задните седишта. Под него се крие уште повеќе простор за сместување.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Багажник

Импресивно практичен

При транспорт на поголеми предмети, полицата во багажниот простор често е пречка. Но не и оваа, бидејќи таа може да се смести директно зад задните седишта.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна