Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Infotainment

Аудио систем "Swing"

Без разлика дали се работи за детски песни, поп, рок или класична музика, музичкиот систем "Swing" на секој патник му го скратува и најдолгото патување. Тој е опремен со радио, двојна антена, преграда за SD мемориска картичка за MP3 и WMA датотеки и засилувач.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Infotainment

Аудио систем "Bolero"

Музичкиот систем "Bolero" располага со дисплеј на допир во боја до димензија од 6,5" со Multitouch-ракување, функција на бришење и сензор за приближување. Благодарение на Bluetooth уредот за разговор со слободни раце и Mirror Link TM, вие може и за време на возењето безбедно и комфорно да го користите вашиот паметен телефон. Освен тоа, Line in приклучок за аудио, приклучок за USB и преграда за SD мемориска картичка нудат мноштво можности за репродукција на саканата музика, дури и во MP3 и WMA формат. 

ŠKODA RAPID SPACEBACK Infotainment

Навигациски систем "Amundsen"

Динамичниот радио-навигациски систем "Amundsen" распоалага со екран на допир во боја од 6,5" со Multitouch ракување, функција на бришење и сензор за приближување. Освен тоа, тој располага со функција за навигација со мапи за Европа.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна