Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Асистенти во возење

Најважните информации пред вас

Maxi Dot дисплејот покрај податоците од борд компјутерот, ги прикажува и оние на радиото, а во даден случај и информациите на навигацискиот систем или телефонот.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Асистенти во возење

Асистент за предупредување од замор

Предупредување од замор со визуелна и звучна напомена го прави вашето возење со RAPID SPACEBACK уште побезбедно.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна