Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Високо еколошка технологија

Start-Stop систем

Start-Stop системот ви помага во намалувањето на потрошувачката на гориво во фазите на мирување.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Високо еколошка технологија

Економично возење

За штедливо возење, вашето возило ви препорачува кога треба да префрлите во следниот степен.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна