Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Комфор

Се што треба е да сте присутни

KESSY значи систем за пристап без клуч со Start-Stop копче наместо контакт-клуч.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Комфор

Комфор зона

Кај електронски регулираниот клима уред Climatronic, може да ја поставите саканата температура на внатрешниот простор.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Комфор

Сензори за паркирање

Сензорите за паркирање на RAPID SPACEBACK по желба ви помагаат за секое место за паркирање.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Комфор

Темпомат

Темпоматот автоматски ја одржува поставената брзина. Тоа е комфорно пред сè при подолги патувања на автопат.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Комфор

Maxi Dot Борд компјутер

Maxi Dot дисплејот покрај податоците од борд компјутерот, ги прикажува и оние на радиото, а во даден случај и информациите на навигацискиот систем или телефонот.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна