Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Simply Clever

Закачалка во багажникот

Покрај преградите, закачалката во багажникот помага за безбедно да се сместат и неприцврстените предмети.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Simply Clever

Универзален држач

Благодарение на практичниот универзален држач за надворешни мултимедиски уреди, безбедно со вас се вози на пример и уредот за репродукција на MP3 или паметниот телефон.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Simply Clever

Складишни прегради во вратите

За да не почувствувате жед и на долгите патувања, преградите во вратите се толку паметни дизајнирани, што таму собира и шише од 1,5 литри. Помалите отпадоци, како хартија од бонбони, може удобно да се фрлат во подвижниот сад за отпадоци. 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете