Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Мотор

TSI Мотори

Бензинските мотори имаат сосема нов дизајн и располагаат со Start-Stop систем, како и со систем за рекуперација на енергијата од сопирањето.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Мотор

TDI Мотори

Дизел моторите на RAPID SPACEBACK се специјално наменети за оние возачи, коишто годишно возат илјадници километри, а сепак приоритет им е малата потрошувачка.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете