Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Просторност

Спортски седишта

Ентериерот нуди спортски седишта напред со интегрирани потпирачи за глава. Многу елементи на ентериерот се штепувани со контрастен шев. Опционално, декорации во "пијано црна" или "пијано бела" боја ја красат контролната табла. Управувачот со декор во "пијано црна" боја дава спортски акцент.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Просторност

Багажникот

Багажниот простор којшто се вбројува во најголемите во неговата класа, нуди волумен од 415 литри. Со спуштен наслон на задните седишта, на располагање стојат дури 1.380 литри.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна