Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

ŠKODA RAPID SPACEBACK Дизајн

Динамичен изглед од секој агол

Неколку детали го дополнуваат уникатниот дизајн на RAPID SPACEBACK. Тие не само што го потенцираат неговиот карактер, туку ја зголемуваат и неговата функционалност. Така на пример графичката форма на задните странични прозорци не само што овозможуваат добра прегледност, туку совршено се вклопуваат во изгледот на задниот дел.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Дизајн

Уверен поглед

Задните светла на RAPID SPACEBACK ја имаат C-формата, типична за ŠKODA.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Дизајн

Посебен елегантен изглед

Посебни акценти дава страничниот изглед. Тој поради долгото растојание помеѓу тркалата и острата, висока торнадо-линија, делува многу спортски. Големите странични прозорци во комбинација со тесните столбови го потенцираат динамичниот дизајн и освен тоа овозможуваат светол внатрешен простор.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Дизајн

Возило коешто не само што ви дава чувство на просторност, туку ја истакнува и вашата индивидуалност.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна