Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Индивидуалност за секоја личност

RAPID SPACEBACK

Од 12.495
CO₂ 110 - 114 g/km
Потрошувачка 4.9 - 5.9 l/100km

Индивидуалност за секоја личност

Индивидуалност за секоја личност

Индивидуалност за секоја личност

Индивидуалност за секоја личност

Индивидуалност за секоја личност

Индивидуалност за секоја личност

6 причини зошто: ŠKODA RAPID SPACEBACK

1

Дизајн

Најдобро се чувствуваме кога сме во средина во чиешто формирање самите сме учествувале. Таму се отсликуваат нашите чувства, нашиот карактер, нашата креативност. Дури тогаш просторот се претвора во наш простор, без разлика дали се работи за куќа, стан, нашата градина... или пак ŠKODA RAPID SPACEBACK. Возило коешто не само што ви дава ново чувство на просторност, туку ја истакнува и вашата индивидуалност.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID SPACEBACK

2

Фелни

За вашето возило, изберете од многуте фелни од лесен метал и оформете го вашиот личен RAPID SPACEBACK.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID SPACEBACK

3

Багажен простор

Багажниот простор кој што се вбројува во најголемите во неговата класа, нуди волумен од 450 литри. Со спуштен наслон на задното седиште , на располагање стојат дури 1.380 литри. Наслонот на задното седиште е поделено на два во однос 60:40 и може одделно да се спушта.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID SPACEBACK

4

Мотор

RAPID SPACEBACK може да се добие со шест бензински и два дизел мотори.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID SPACEBACK

5

Безбедност

И за активната и за пасивната безбедност, RAPID SPACEBACK секогаш го има вистинскиот одговор. Почнувајќи со воздушните перничиња, контролата на притисокот на гумите, Hill Hold Assist па се до асистент за автоматско сопирање - тој нуди најдобра заштита за сите патници.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID SPACEBACK

6

Simply Clever

Целосно во стилот на филозофијата "Simply Clever", малите детали се оние коишто секое патување во RAPID SPACEBACK го претвораат во прекрасно доживување. Како на пример паметните системи за сместување, благодарение на кои важните предмти, како мобилниот телефон, очилата за сонце или храната за по пат секогаш ќе бидат сместени безбедно и на дофат на рака. 

Simply Clever технологија

Connectivity

Мотори

1.0 TSI

95 кс Моќност
4,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
107 g/km Емисија на CO2
184 km/h 11,3 s

1.0 TSI

95 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
107 g/km Емисија на CO2
186 km/h 11,3s

1.0 TSI

110 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
106 g/km Емисија на CO2
198 km/h 9,8s

1.4 TSI

125 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
106 g/km Емисија на CO2
198 km/h 8,9s

1.6 MPI

110 кс Моќност
5,9 l/100km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
136 g/km Емисија на CO2
193 km/h 10,2s

1.6 MPI

110 кс Моќност
61 l/100km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
142 g/km Емисија на CO2
189 km/h 11,5s

1.4 TDI

90 кс Моќност
4,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
105 g/km Емисија на CO2
183 km/h 11,6s

1.6 TDI

115 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
109 g/km Емисија на CO2
198 km/h 9,9s

Димензии

Повеќе

Вашиот нов RAPID SPACEBACK

Од 12.495

Цени Преземете информативен материјал