Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Повеќе од автомобил за секого

RAPID

Од 12.866
CO₂ 101 - 106 g/km
Потрошувачка 4 - 4.5 l/100km

Повеќе од автомобил

6 причини зошто: ŠKODA RAPID

1

Дизајн

Практичен на убав начин и убав на практичен начин: ŠKODA RAPID со неговиот динамично-елегантен дизајн лесно докажува дека семејниот автомобил не мора да изгледа како семеен автомобил.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID

2

Фелни

За вашето возило, изберете од мноштвото фелни од лесен метал и дизајнирајте го вашиот персонален RAPID.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID

3

Просторност

Колку и да ви се големи плановите: за нив сигурно има доволно место во багажниот простор на RAPID, со волумен од најмногу 1.490 литри.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID

4

Мотор

RAPID е достапен со шест бензински и два дизел мотори.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID

5

Безбедност

Безбедно по пат благодарение на системите за помош. RAPID е опремен со мноштво системи за помош, со што вашето патување е уште побезбедно.

6 причини зошто: ŠKODA RAPID

6

Simply Clever

Целосно во стилот на филозофијата "Simply Clever", малите детали се оние коишто секое возење во RAPID го претвораат во прекрасно доживување.

Simply Clever технологија

Connectivity

Мотори

1.0 TSI

95 кс Моќност
4,5 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
103 g/km Емисија на CO2
187 km/h 11s

1.0 TSI

110 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6
106 g/km Емисија на CO2
200 km/h 9,8s

1.0 TSI

110 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
107 g/km Емисија на CO2
189 km/h 11,3s

1.6 MPI

110 кс Моќност
5.9l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 5 брзини
136 g/km Емисија на CO2
195 10,3

1.6 MPI

110 кс Моќност
6.1l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски
6,1g/km Емисија на CO2
195 13,6s

Димензии

Повеќе