Модели

Повеќе од автомобил за секого

RAPID

RAPID SPACEBACK

RAPID

RAPID SPACEBACK

RAPID

RAPID

RAPID

RAPID

RAPID

RAPID

RAPID

Повеќе од автомобил за секого

RAPID

Од 12.866
CO₂ 101 - 123 g/km
Потрошувачка 4 - 5.5 l/100km

Индивидуалност за секоја личност

RAPID SPACEBACK

Од 12.694
CO₂ 94 - 114 g/km
Потрошувачка 3.6 - 5.9 l/100km

ŠKODA системи за помош

 Тука откријте ги нашите системи за помош.

Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете